FDF Kragelund
Generér PDF fil:
Stående Liggende

Faste arrangementer

Hvert år afholdes nogle faste arrangementer:

Nytårsgudstjeneste i januar måned, i Silkeborg Kirke, hvor kredsene fra Julsø netværk medvirker.

Bålaften/Generalforsamling: Som afslutning på året, og som en del af generalfarsamlingen, holdes en bålaften hvor alle er velkomne. Tag familien med og hyg løs.

Sommerlejr: I løbet af sommerferien tager hele kredsen på sommerlejr et sted i Danmark. Somme tider holdes sommerlejr i samarbejde med andre kredse.

Opstart: Hele kredsen mødes til fælles opstart. Alle er velkommen, også dem dem er endnu ikke er tilmeldt. Dette er en god mulighed for, at se hvad FDF Kragelund er og møde dine nye ledere.

Høstgudstjeneste: Vi fejrer høsten med et fælles arrangement, hvor alle er velkommen til at deltage. Børene tager diverse høstofre med. Efterfølgende er der et lettere traktement i Kragereden.

BUSK-Gudstjeneste: Busk står for Børn, Unge, Sogn og Kirke, er en gudstjeneste hvor alle er velkommen. Den finder sted hvert år den sidste søndag i oktober.

Kredsweekend: I efteråret tager hele kredsen på weekendtur et sted i Danmark.

Der sker altid mere igennem året, end der er beskrevet her. Men disse arrangementer holdes hvert år.

Klasserne tager på weekendtur et par gange om året. Det kan både være arrangeret som hyttetur eller en mere primitiv tur i det fri, hvor vi laver alt mad på bålet. 

 

Senest opdateret: 12-10-2016

 

Du er ikke logget ind - Log ind
Shortlink til denne side
FDF mini logo

Beskeder vises her